Solucija

Google oglašavanje

Trošite novac pametno i koristite najpovoljniji i najisplativiji oblik oglašavanja. 

Google oglašavanje najbrži je način dolaska do novih klijenata

Bez obzira na to koristite li već Google oglašavanje ili tek započinjete s kampanjama, možemo pripremiti strategiju osmišljenu za visoki ROI najvažnijih KPI-a. Koristimo multivarijabilno testiranje kako bismo maksimalno smanjili troškove, a povećali ROI. 

Analitika i izvještaji

Redovno praćenje i izveštavanje o performansama kampanje, tako da uvjek znate gdje vaš novac ide i šta dobijate zauzvrat.

Ciljne grupe

Pored ključne riječi, možemo kampanju ciljano prikazivati samo određenoj skupini ljudi sužavajući ih po geografskoj lokaciji ili po predefiniranom jeziku kojeg koristite.

Ušteda vremena

Upravljanje Google oglašavanjem zahteva mnogo vremena. Naša agencija će vam omogućiti da se fokusirate na osnovne aspekte vašeg poslovanja.

Impresije i klikovi

Optimizirati oglase za puno klikova je korisno stranicama kojima je posjeta zapravo konverzija i takvima je bitno da dobiju što više posjeta za predviđeni budžet.

Efikasno internet oglašavanje prilagođeno vašim poslovnim ciljevima

Mi smo performance-based agencija orijentirana rezultatima.

Google Ads je jedan od najpopularnijih kanala digitalnog oglašavanja, koji omogućuje oglašivačima da postave oglase na Google pretraživaču. Ovaj oblik oglašavanja omogućuje vam da dosegnete publiku koja aktivno traži proizvode ili usluge koje vi nudite. Arbona nudi usluge Google Ads oglašavanja koje će vam pomoći da postignete bolje rezultate u ovom kanalu oglašavanja. 

Naše kampanje nude izvrsnu priliku da dosegnete ciljanu publiku u potrazi za proizvodima ili uslugama. S godinama smo stekli vrijedno iskustvo u oglašavanju koje nam omogućuje razumijevanje kako efektivno napraviti marketing. 

Postavljanje kampanje

KM 240 jednokratno
 • Izrada oglasnih poruka
 • Definisanje cilja kampanje
 • Istraživanje i optimizacija ključnih riječi
 • Optimizacija oglasa
 • Budžet potreban za oglašavanje min. 500,00 KM/mjesečno

Upravljanje kampanjom

KM 350 mjesečno
 • Izrada i optimizacija oglasnih poruka
 • Pišemo sadržaj za objave
 • Praćenje kampanje Google analitikom
 • Dopuna kampanje novim ključnim riječima
 • Dodatna optimizacija kampanje po prethodno definisanim ciljevima
 • Mjesečno izvještavanje

Mi vodimo brigu o vašim oglasima

Upravljanje oglasima i postavljanje istih je zahtjevan zadatak za koji je neophodan stručan kadar koji će osigurati da sve funkcioniše besprijekorno.

Fleksibilnost

Mogućnost brzog prilagođavanja i menjanja kampanja je ključna u dinamičnom online okruženju. Naša agencija ima kapacitete da to učini efikasno i bez komplikacija.

Skupa lekcija

Samostalno upravljanje Google oglašavanjem bez dubljeg razumijevanja može dovesti do značajnih gubitaka. Greške kao što su pogrešno ciljanje i nepromišljeno trošenje budžeta mogu biti veoma skupe.

Sve na jednom mjestu

Od kreiranja i postavljanja oglasa, preko optimizacije i izveštavanja, sve je na jednom mjestu uz jednu agenciju. Nema potrebe za koordinacijom između više agencija ili pojedinaca.

Analitika i izvještaji

Redovno praćenje i izveštavanje o performansama kampanje, tako da uvjek znate gdje vaš novac ide i šta dobijate zauzvrat. Transparentno i efikasno ulažete novac.

Optimizacija budžeta

Imamo alate i tehnike koje omogućavaju efikasnu raspodelu budžeta kako biste dobili najviše za svoj novac. Manje promašaja u ciljanju znači veći ROI.

Ušteda vremena

Upravljanje Google oglašavanjem zahteva mnogo vremena. Naša agencija će vam omogućiti da se fokusirate na osnovne aspekte vašeg poslovanja dok mi vodimo brigu o vašim online kampanjama.

Kontakt

Svaki vaš cilj ujedno je
i naš cilj.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odredite koja od naših usluga najbolje odgovara vašim potrebama.

Vaše prednosti:
Šta se dalje?
1

Zakazujemo poziv kada vam odgovara

2

Obavljamo sastanak

3

Pripremamo prijedlog

Zakažite besplatne konsultacije
Kontakt