Solucija

Google oglašavanje

Trošite novac pametno i koristite najpovoljniji i najisplativiji oblik oglašavanja. 

Google oglašavanje najbrži je način dolaska do novih klijenata

Bez obzira na to koristite li već Google oglašavanje ili tek započinjete s kampanjama, možemo pripremiti strategiju osmišljenu za visoki ROI najvažnijih KPI-a. Koristimo multivarijabilno testiranje kako bismo maksimalno smanjili troškove, a povećali ROI. 

Analitika i izvještaji

Redovno praćenje i izveštavanje o performansama kampanje, tako da uvjek znate gdje vaš novac ide i šta dobijate zauzvrat.

Ciljne grupe

Pored ključne riječi, možemo kampanju ciljano prikazivati samo određenoj skupini ljudi sužavajući ih po geografskoj lokaciji ili po predefiniranom jeziku kojeg koristite.

Ušteda vremena

Upravljanje Google oglašavanjem zahteva mnogo vremena. Naša agencija će vam omogućiti da se fokusirate na osnovne aspekte vašeg poslovanja.

Impresije i klikovi

Optimizirati oglase za puno klikova je korisno stranicama kojima je posjeta zapravo konverzija i takvima je bitno da dobiju što više posjeta za predviđeni budžet.

Šta kampanja uključuje

Mi vodimo brigu o vašim oglasima

Upravljanje oglasima i postavljanje istih je zahtjevan zadatak za koji je neophodan stručan kadar koji će osigurati da sve funkcioniše besprijekorno.

Fleksibilnost

Mogućnost brzog prilagođavanja i menjanja kampanja je ključna u dinamičnom online okruženju. Naša agencija ima kapacitete da to učini efikasno i bez komplikacija.

Skupa lekcija

Samostalno upravljanje Google oglašavanjem bez dubljeg razumijevanja može dovesti do značajnih gubitaka. Greške kao što su pogrešno ciljanje i nepromišljeno trošenje budžeta mogu biti veoma skupe.

Sve na jednom mjestu

Od kreiranja i postavljanja oglasa, preko optimizacije i izveštavanja, sve je na jednom mjestu uz jednu agenciju. Nema potrebe za koordinacijom između više agencija ili pojedinaca.

Analitika i izvještaji

Redovno praćenje i izveštavanje o performansama kampanje, tako da uvjek znate gdje vaš novac ide i šta dobijate zauzvrat. Transparentno i efikasno ulažete novac.

Optimizacija budžeta

Imamo alate i tehnike koje omogućavaju efikasnu raspodelu budžeta kako biste dobili najviše za svoj novac. Manje promašaja u ciljanju znači veći ROI.

Ušteda vremena

Upravljanje Google oglašavanjem zahteva mnogo vremena. Naša agencija će vam omogućiti da se fokusirate na osnovne aspekte vašeg poslovanja dok mi vodimo brigu o vašim online kampanjama.

Kontakt

Svaki vaš cilj ujedno je
i naš cilj.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odredite koja od naših usluga najbolje odgovara vašim potrebama.

Vaše prednosti:
Šta se dalje?
1

Zakazujemo poziv kada vam odgovara

2

Obavljamo sastanak

3

Pripremamo prijedlog

Zakažite besplatne konsultacije
Kontakt