Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Webtim.ba

Lične Informacije: Webtim ne sakuplja lične informacije o posetiocima naše web stranice.

Zaštita informacija: Iako ne sakupljamo lične informacije, implementiramo niz sigurnosnih mjera da očuvamo sigurnost podataka na našoj stranici.

Kolačići: Naša web stranica može koristiti “kolačiće” kako bi poboljšala korisničko iskustvo, ali ne za sakupljanje ličnih informacija.

Projekti za klijente: Ukoliko dobijemo saglasnost od klijenta, možemo prikazati projekte koje smo realizovali za njih kao referentne poslove, bez otkrivanja ličnih ili poverljivih podataka.

Uslovi korištenja

Webtim.ba

Prihvatanje uslova: Korištenjem naše web stranice, pristajete na naše uslove korištenja.

Vlasništvo nad informacijama: Sadržaj i informacije na ovoj stranici su vlasništvo Webtim i zaštićeni su zakonom o autorskim pravima.

Odgovornost za klijentske web stranice: Webtim ne odgovara za sadržaj web stranica koje smo izradili za klijente i koje se mogu pronaći u našem portfoliu.

Promjene uslova: Webtim zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni ili osvježi ove uslove korištenja i pravila privatnosti.

Kontakt: Za sva pitanja ili komentare vezane za ove uslove korištenja i pravila privatnosti, kontaktirajte nas na info@webtim.ba ili na broj 062 295 855.