Solucija

SEO optimizacija - Kako biti prvi na Google

SEO optimizacija je rješenje za najviše pozicije na Google tražilici i povećani broj upita.

SEO usluge - Proširite svoj brend

Svaka firma koja želi uspjeti u digitalnom svijetu mora ulagati u SEO optimizaciju. SEO je dugoročno i isplativo ulaganje. Ako vas korisnici ne mogu pronaći na Google tražilici za njih će biti kao da ne postojite, stoga pomoću naših stručnjaka pronađite put do najviših pozicija na Google tražilici.

Ostvarite TOP pozicije

SEO optimizacija je dugoročno, ali isplativo ulaganje u web stranicu i u pozicije na Google tražilici​.

Samostalno upravljanje

Izrada web stranica u CMS-u omogućuje jednostavno uređivanje sadržaja.

Tim stručnjaka

Udružujemo stručnjake sa naprednim SEO znanjem potrebnim za bolju vidljivost vaše stranice na Google.

Mobile friendly web stranica

Ušli smo u novo doba korištenja interneta - konkretno, mobilnog interneta. U prosjeku ljudi dnevno potroše 5 sati na svojim pametnim telefonima.

SEO optimizacija za pretraživače

SEO optimizacija sajta je skup strategija koje pomažu da vaš sajt bude više vidljiv na internet pretraživačima kao što su Google, Bing i Yahoo. Ove strategije uključuju optimizaciju sadržaja, strukture sajta i tehničkih faktora. Sve ove strategije imaju za cilj da povećaju rang vašeg sajta u rezultatima pretrage, što dovodi do više poseta i konverzija.

Bolja vidljivost i saobraćaj

Kada je vaš sajt optimizovan za pretraživače, on će se pojaviti više u rezultatima pretraživanja, što će dovesti do više saobraćaja na vaš sajt.

Bolji kredibilitet brenda

Kada se vaš sajt pojavljuje više u rezultatima pretraživanja, to pomaže u izgradnji poverenja u vaš brend.

Tim stručnjaka

Udružujemo stručnjake sa naprednim SEO znanjem potrebnim za bolju vidljivost vaše stranice na Google.

Ključne reči

Pretraživači pretražuju web stranice na osnovu ključnih reči.

seo usluge, seo agencija

Zašto izabrati nas?

Moguće je da se nalaziš ovdje zbog jednog od sljedećih problema:

  • Tvoja web stranica se ne pojavljuje na Google pretragama
  • Posjeta na tvojoj stranici je značajno smanjena
  • Smanjen je broj upita i novih klijenata

Ako se suočavaš s bilo kojim od ovih izazova, na pravom si mjestu u našoj SEO agenciji. Radili smo s preko 50 klijenata, pružajući im efikasna rješenja za SEO optimizaciju koja su u skladu s neprestano mijenjajućim Google algoritmima.

Već godinama se bavimo SEO optimizacijom za kompanije koje žele unaprijediti svoje pozicije na Googleu, povećati broj klijenata i prihode.

Naše obimno iskustvo u SEO i primenjene metode rezultirale su mnogim uspješnim slučajevima koje možeš istražiti na našem blogu.

Ako tvoj brend ili poslovni poduhvat nisu prisutni na prvoj stranici Google pretrage (SERP) za relevantne ključne riječi, propuštaš bitne mogućnosti za povezivanje.

Povećajte prodaju i
promet na web stranici

75%

Ukupnog prometa ide preko Google tražilice

70%

Kompanija kaže da je SEO efikasniji od Google oglašavanja

106%

Možemo povećati organski promet dopunjavanjem starih blogova sa novim sadržajem i slikama

91%

Sajtova ne dobija organski promet sa Google, uglavnom zbog činjenice da su loše optimizovani

SEO analiza web stranice

Backlinkovi

Besplatna SEO analiza

Niste zadovoljni brzinom web stranice?
Želite više posjetioca i veću prodaju?
Testirajte, analizirajte i optimizujte svoju web stranicu.

SEO obuhvata različite metode optimizacije:

seo usluge, on page

On-Page SEO

Jedan od dva ključna aspekta u rangiranju web stranice jeste On-site ili On-page optimizacija. Ona predstavlja osnovu Vaše web stranice, i bez adekvatno izvedene On-page optimizacije, svi ostali napori mogu biti neefikasni.

optimizacija sadrzaja

Optimizacija sadržaja

Sadržaj predstavlja ključni faktor u procesu rangiranja. Bitno je da sadržaj bude informativan, originalan, s pažljivo odabranim i raspoređenim ključnim riječima. Prekomjerna upotreba ključnih riječi može dovesti do sankcija.

seo agencija, off page seo

Off-Page SEO

Off-page optimizacija (off-site SEO) podrazumijeva upotrebu određenih SEO strategija izvan vaše web stranice s ciljem poboljšanja njenih pozicija na pretraživačima i privlačenja kvalitetnijeg prometa.

link building

Link building - backlinkovi

Stvaranje povratnih veza (link building) predstavlja ključni element off-page optimizacije. Google i druge pretraživačke mašine tretiraju povratne veze kao pokazatelje kvaliteta sadržaja, zbog čega će web stranica s velikim brojem kvalitetnih povratnih veza biti rangirana više u odnosu na sličnu web stranicu s manjim brojem takvih veza.

brzina web stranice

Brzina web stranice

Optimiziranjem brzine učitavanja tvoje web stranice možeš unaprijediti njen rang. Ako se stranica učitava sporije od 3 sekunde, postoji velika mogućnost da će posjetilac napustiti tvoju stranicu i preći na stranicu konkurencije. Korekcijom ovih grešaka olakšava se rad pretraživačima u procesu indeksiranja tvoje web stranice.

istrazivanje kljucnih rijeci seo usluge

Istraživanje ključnih riječi

Istraživanje ključnih riječi predstavlja jedan od esencijalnih koraka u procesu optimizacije. Bez temeljitog istraživanja ključnih riječi i konkurencije, možete se suočiti s gigantima iz vaše industrije čije će nadmašivanje biti izuzetno teško.

Dobra SEO optimizacija prvi je korak do uspjeha

Naše iskustvo u optimizaciji stranica, visokoobrazovani tim stručnjaka te dosadašnji izvanredni rezultati mogu vas dovesti na vrh Google tražilice ili  korak bliže uspjehu u poslovanju. 

SEO je marketing koji dugoročno donosi najveći povrat investicije!

Zbog čega treba ulagati u SEO usluge

Svaki poduzetnik teži povećanju prihoda i boljim profitnim marginama. Evo zašto je SEO ključan za uštedu resursa:

Zamislite SEO kao neumornog zaposlenika vaše firme: radi neprestano, bez obzira na vrijeme, ne traži slobodne dane niti bolovanje. SEO neće odgovoriti na vaše telefonske pozive, ali će osigurati da vaš telefon ne prestane zvoniti. Učinkovita SEO strategija privlači potencijalne kupce na vašu web stranicu, dovodeći ih direktno do vaših proizvoda ili usluga.

Posvetili smo godine razvijajući i usavršavajući naše SEO tehnike. Ono što smo otkrili ne samo da pomaže našim klijentima, već i unapređuje našu sopstvenu online prisutnost. Iskoristili smo pun potencijal naših organskih pretraga. SEO je temelj našeg uspjeha i glavni izvor našeg poslovanja.

Zapamtite, vjerojatno ne biste bili ovdje da naš SEO nije bio efikasan. Kako ste nas pronašli? Preko Google pretrage? Vaše iskustvo je živi dokaz uspjeha naše SEO strategije. Dopustite nam da sada učinimo isto za vaše poslovanje.

Zašto su usluge firme Webtim iznad konkurencije?

Iskustvo

Već više od desetljeća, Webtim pruža podršku kompanijama iz različitih sektora u unapređenju njihovih pozicija na Google pretragama, čime doprinosi povećanju njihovih prihoda. Posjedujemo bogato iskustvo i brojne uspjehe sa klijentima. Većina naših SEO specijalista predstavlja vodeće figure u branši već više od deset godina.

Konstantna edukacija

SEO se konstantno razvija, što nas sprječava da ostanemo na istom mjestu. Promjene u SEO-u su posljedica činjenice da Google svake godine ažurira algoritme koji imaju uticaj na rangiranje. Uvijek smo u korak sa najsvježijim vijestima i trendovima u industriji. Naš tim za SEO neprekidno usvaja nove metode i prati aktuelna dešavanja kako bi zadržali prednost nad konkurencijom. Možete biti uvjereni da naša agencija za SEO djeluje proaktivno, a ne samo reaktivno.

SEO koji neće upropastiti vašu stranicu

SEO se dijeli na dva pristupa: White hat (legalne metode koje Google podržava) i Black hat (nedozvoljene taktike koje Google sankcioniše). Mi se uvijek držimo fer igre, koristeći isključivo white hat SEO strategije za postizanje boljih rezultata. Ukratko, ne moramo se oslanjati na nečasne metode kako bismo uspjeli u SEO svijetu. Kao partneri Googlea, pridržavamo se pravila igre i ni na koji način ne kompromitujemo vaše poslovanje. Naš integritet je nešto što nikada ne stavljamo na kocku.

Kontakt

Svaki vaš cilj ujedno je
i naš cilj.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odredite koja od naših usluga najbolje odgovara vašim potrebama.

Vaše prednosti:
Šta se dalje?
1

Zakazujemo poziv kada vam odgovara

2

Obavljamo sastanak

3

Pripremamo prijedlog

Zakažite besplatne konsultacije
Kontakt